0 od 0
0 od 0
0 od 0
Zakažite termin
 • Radni dan Radno vreme
  Ponedeljak 09:00 - 19:00
  Utorak 09:00 - 19:00
  Sreda 09:00 - 19:00
  Četvrtak 09:00 - 19:00
  Petak 09:00 - 19:00
  Subota 09:00 - 14:00
  Nedelja Zatvoreno

Beauty Vibe Maja

Dobrodošli u Beauty Vibe Maja - vaš studio za masaže koji vam pruža jedinstveno iskustvo opuštanja i revitalizacije. Naša misija je da vam omogućimo da pobegnete od svakodnevnog stresa i prepustite se osećaju potpune harmonije.

Online zakazivanje je sada dostupno putem naše partner platforme, Ordomo, kako biste mogli lako i brzo rezervisati željeni tretman u skladu sa vašim rasporedom.

Naši stručni terapeuti pažljivo su odabrali različite vrste masaža kako bismo zadovoljili vaše individualne potrebe i želje:

Anticelulit masaža za žene - Brazilska maderoterapija (Noge) - 1 TRETMAN:

Ova specijalizovana anticelulit masaža cilja na problematična područja vaših nogu kako bi se smanjio celulit i poboljšala tekstura kože.

Anticelulit masaža za žene - Brazilska maderoterapija (Noge) - 10 TRETMANA:

Za dublje i dugotrajnije rezultate, preporučujemo seriju od 10 tretmana koji će vas osloboditi neželjenog celulita i dati vam samopouzdanje.

Anticelulit masaža za žene - Brazilska maderoterapija (Noge, Gluteus, Bokovi i Stomak) - 1 TRETMAN:

Ovaj holistički pristup obuhvata masažu nogu, gluteusa, bokova i stomaka kako biste postigli ravnomerniju figuru i zategnutu kožu.

Anticelulit masaža za žene - Brazilska maderoterapija (Noge, Gluteus, Bokovi i Stomak) - 10 TRETMANA:

Uživajte u kompletnom programu od 10 tretmana koji će vam pružiti celokupni preobražaj i poboljšati vašu celokupnu sliku.

Masaža stopala:

Opuštajuća i terapeutska masaža stopala koja će vas osloboditi napetosti i umora nakon napornog dana.

Relax masaža (celo telo):

Uživajte u potpunom opuštanju uz masažu celog tela koja će vas osloboditi stresa i napetosti, pružajući vam osećaj potpunog blagostanja.

Relax parcijalne masaže:

Ako imate preferenciju za određeni deo tela koji želite da se fokusira, naša relax parcijalna masaža će vaše želje ispuniti.

Terapeutska masaža (Noge, Leđa, Vrat):

Ciljana terapeutska masaža koja se fokusira na noge, leđa i vrat, kako bi se olakšale napetosti i bolovi u tim područjima.

Terapeutska masaža leđa:

Specijalno dizajnirana masaža za leđa koja će vam pomoći da se oslobodite tenzija i bolova i poboljšate držanje.

U Beauty Vibe Maja posvećeni smo vašem celokupnom zadovoljstvu i dobrom osećaju nakon svakog tretmana. Naši terapeuti su pažljivo odabrani i obučeni kako bi vam pružili vrhunsku uslugu. Uz našu online zakazivanje na Ordomo platformi, brzo i jednostavno rezervišite svoj tretman i prepustite se magičnom iskustvu opuštanja i revitalizacije. Očekujemo vaš dolazak u naš studio. Dobrodošli u Beauty Vibe Maja!