5 od 18
5 od 18
5 od 18
Zakažite termin
 • Radni dan Radno vreme
  Ponedeljak 08:00 - 22:00
  Utorak 08:00 - 22:00
  Sreda 08:00 - 22:00
  Četvrtak 08:00 - 22:00
  Petak 08:00 - 22:00
  Subota 08:00 - 22:00
  Nedelja Zatvoreno

DML MONT

Montaža tuš kabine

Usluge ugradnje i zamene tuš kabine vršimo za sve modele nezavisno od proizvođača i gabarita. Ugradnju sanitarija radimo na teritoriji Novog Sada i okoline. Dostupni smo za Vas 24/7 uključujući i praznike.

Montaža tuš kabine zahteva niz aktivnosti koje vodoinstalateri moraju izvršiti pre same ugradnje tuš kabine. Potrebno je utvrditi stanje prostora gde se montira tuš kabina. Postoji razlika između kupatila gde je već postojao neki vid sanitarija (stara tuš kabina, kada...) i praznog prostora gde je potrebno ugraditi novu tuš kabinu.

Naša ekipa je obučena dugogodišnjim iskustvom i opremljeni smo najmodernijom opremom za ugradnju tuš kabina, kao i svih ostalih sanitarija. Adekvata oprema za ugradnju tuš kabina/sanitarija je veoma važna kako bi sprečili nastanak štete prilikom montaže. Posle svake inervencije koju obavimo prostor se ostavlja čistim i urednim. Poseban segment kod montaže tuš kabina jesu stakla zbog čega obraćamo posebno pažnju pri njihovoj montaži. Neophodno je da se stakla tuš kabine ugrade adekvatno da ne bi došlo do kasnijih problema (curenje vode). Najvazniji korak u procesu montiranja tuš kabina jeste povezivanje vodovodnih i odvodnih cevi. Kombinacijom kvalitetne opreme i višegodišnjeg iskustva majstora montaža tuš kabine obavlja se veoma uspešno nezavisno od modela. Posvećujemo pažnju kako bi sanitarije koje ugradimo ostale funkcionalne.

Tuš kabine po meri su poslednjih godina doživele pravu ekspanziju. Sve češće se izbacuju klasične ugradne kabine za tuširanje ili kade, a postavljaju se tuš kabine po meri. Kod ovih kabina postoji nekoliko modela i varijacija koje se prilagodjavaju Vašem kupatilu. Kod njihovog pravljenja dovoljno je napraviti samo odvod na pločicama to jest slivnik, a svi ostali elementi su od stakla. Mogu se ugradjivati na dva ili tri postojeća zida. Takodje vrata se mogu postaviti na nekoliko načina u zavisnosti od veličine kupatila.

Osim same montaže, nudimo Vam i usluge popravke postojećih tuš kabina, kada kao i ostalih sanitarija u vašem kupatilu.

Kontaktirajte nas i bićete više nego zadovoljni.